S.Z.R "MAXI GRILL

Despre noi


S.Z.R "MAXI GRILL" se ocupă de producția și comerțul cu ridicata de CĂRBUNE DE LEMN - MANGALUL PENTRU GRĂTAR ȘI DE PRODUSE SECUNDARE DIN CĂRBUNE DE LEMN (terra preta).


Avem peste 15 ani de experiență în producție. Fabricăm cărbune în mod tradițional, folosind lemnul pădurilor din zonele Dragačevo, Ivanjica, Kraljevo. Disponibilitatea materiilor prime, procesul organizat și un volum mare de producție – ne caracterizează precum o firmă serioasă care își vinde produsele de bună calitate la prețuri mici. Suntem lideri în vânzarea de cărbune pe piață internă. Ca urmare a cererii ridicate, am deschis câteva cuptoare noi cu o capacitate totală de până la 150 de tone pe lună. Locația, ingineria, inovația, capacitatea de a produce cărbune de bună calitate, toate acestea reprezintă niște parametri după care firma noastră se diferă de concurență. Întotdeauna stăm la dispoziția clienților noștri pentru orice formă de colaborare și furnizare de informații privind produsele noastre.

Inovații

Din anul 2008 am introdus o linie pentru ambalarea automată de cărbune, aceasta permitându-ne exportul de o capacitate mult mai mare

Ani de experiență

Peste 15 ani de experiență în producție.

O echipă de profesioniști

Ne lăudăm cu productivitate ridicată a lucrătorilor și cu o gamă variată de produse pentru fiecare client.

Succesul nostru

Succesul nostru s-ar putea atribui unei gestionări, producției și infrastructurii bune a firmei noastre, productivității ridicate a muncitorilor și sortimentului de produse pentru orice client. În domeniul respectiv, în țara noastră, noi suntem una dintre puținele companii care dispun de personalul profesionist cu studii superioare (ingineri mecanici) ceea ce contribuie la inovația noastră tehnologică.