Prețurile

Prețurile sunt formate pe baza prețurilor actuale ale materiilor prime pentru producția de cărbune (lemn) pe piață. Toate informațiile pot fi obținute direct prin apelarea numărului de telefon +381(65) 55 55 213.

Export

Odată cu modernizarea echipamentelor noastre, începând din anul 2008, mai întâi am început să exportăm către țările vecine, iar ceva mai târziu și în țările Uniunii Europene. Capacitățile noastre de ambalare ajung la 15 camioane lunar. Capacitatea de export este în jur de 100 de tone pe lună, cu tendință de creștere, iar cantitatea rămasă este destinată pieței interne. Cărbune de lemn pot fi ambalate și în sacii cu logotipul dvs. și de asemenea putem asigura transportul către orice destinație europeană. Oferim posibilitatea de ambalare a greutăților de la 1kg la 20kg cu granulația 1-12cm. Camionul dispune de un spațiu pentru 33 de europaleți. Se poate încărca între 10 și 13 tone de pachete mai mici (de 2, 3, 5, 10 kg). Într-un camion încap de la 18 la 20 de tone de cărbune nepaletizate.
Livrare

S.Z.R. "MAXI GRILL" a dezvoltat logistica de livrare a produselor noastre către toate locațiile din Serbia. Suntem dotați cu vehiculele pentru livrare a încărcăturilor de orice greutate. Datorită acestui fapt putem oferi rapiditatea și fiabilitatea livrărilor fără amânare. Prin calitatea serviciilor noastre și o colaborare corectă am dobândit un număr de clienți demn de invidiat cu ambiții de a extinde cercul respectiv și în continuare.

Livrare :

  • Zile săptămânale: între 6:00 și 20:00
  • Sâmbătă și duminică: între 9:00 și 16:00