S.Z.R "MAXI GRILL

O nama


S.Z.R "MAXI GRILL" bavi se proizvodnjom i veleprodajom DRVENOG UGLJA - ĆUMURA ZA ROŠTILJ I NUS PROIZVODA OD DRVENOG UGLJA (terra preta).


Radimo sa više od 15 godina iskustva u proizvodnji. Mi pravimo ćumur na tradicionalan način koristeći šume u prstenu Dragačevo, Ivanjica, Kraljevo. Dostupnost sirovina, organizovan proces, i veliki obim proizvodnje - karakterišu nas kao ozbiljnu firmu koja prodaje kvalitetne proizvode po niskim cenama. Mi smo lideri u prodaji ćumura na domaćem tržištu. Kao rezultat povećane potražnje otvorili smo nekoliko novih peći sa ukupnim kapacitetom do 150 tona mesečno. Lokacija, inženjering, inovativnost, sposobnost da proizvedemo kvalitetan drveni ugalj - ćumur, su parametri koji razlikuju našu firmu od konkurencije. Mi smo uvek svojim korisnicima na raspolaganju za sve vidove saradnje i pružanju informacija o našim proizvodima.

Inovacije

Od 2008. godine uveli smo liniju za automatsko pakovanje ćumura što nam omogućava izvoz većeg kapaciteta

Godine iskustva

Više od 15 godina iskustva u proizvodnji..

Tim profesionalaca

Možemo se pohvaliti visokom produktivnošću radnika i asortimanom proizvoda za svakog kupca.

Naš uspeh

Može se pripisati dobrim upravljanjem, proizvodnjom i infrastrukturom naše firme, visokom produktivnošću radnika i asortimanom proizvoda za svakog kupca. U ovoj oblasti u našoj zemlji mi smo jedni od retkih kiji imaju visoko obrazovani stručni kadar (diplomirane mašinske inženjere) što doprinosi našoj tehnološkoj inovativnosti.