Οι τιμές

Οι τιμές καθορίζονται ανάλογα με τις τιμές αγοράς πρώτων υλών για την παραγωγή κάρβουνων (ξύλου). Για κάθε πληροφορία, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στον τηλέφωνο +381(65) 55 55 213.

εξαγωγή

Με τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας από το 2008, ξεκινήσαμε αρχικά με εξαγωγές προς τις χώρες της περιοχής και αργότερα προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η συσκευαστική μας ικανότητα φτάνει μέχρι 15 ρυμουλκούμενα φορτηγά μηνιαίως. Η παραγωγική ικανότητα ανέρχεται σε περίπου 100 τόνους το μήνα, με την τάση να αυξάνεται, και το υπόλοιπο της παραγωγής προορίζεται για την εγχώρια αγορά. Τα κάρβουνα ξύλου μπορούμε να συσκευάζουμε και σε σακούλες με δικό σας λογότυπο και επίσης παρέχουμε μεταφορά σε όλη την Ευρώπη. Υπάρχει δυνατότητα συσκευασίας όλων των βαρών από 1kg έως 20kg και κοκκοποίηση από 1-12cm. Το φορτηγό μπορεί να χωρέσει 22 ευρωπαλέτες, 10 έως 13 τόνους μικρότερων συσκευασιών (2, 3, 5, 10kg) και 18 έως 20 τόνους κάρβουνων χωρίς παλέτες.
παράδοση:

Η εταιρεία «MAXI GRILL» ανέπτυξε το σύστημα παράδοσης των προϊόντων μας σε κάθε μέρος της Σερβίας. Έχουμε εξασφαλίσει μεγάλη ποικιλία οχημάτων για την παράδοση φορτίων όλων των βαρών. Χάρη σ’ αυτό, μπορούμε να διασφαλίσουμε την ταχύτητα και την αξιοπιστία των παραδόσεων χωρίς καθυστέρηση. Με την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τη σωστή συνεργασία, αποκτήσαμε έναν αξιοζήλευτο αριθμό πελατών με στόχο την περαιτέρω επέκταση αυτού του κύκλου.

παράδοση:

  • καθημερινές: 6πμ έως 8μμ
  • Σάββατο και Κυριακή: 9 π.μ. έως 4 μ.μ.